WERKEN

Bij van Wanrooy schilderwerken bent u op het juiste adres

Werk

De hoofdwerkzaamheden van van Wanrooy schilderwerken is schilderwerk voor particulieren, bedrijven en instellingen, dit heeft betrekking op binnen- en buitenschilderwerk. De opdrachten verschillen per omvang en aard. Het gaat van het volledig opnieuw restaureren van een monumentaal pand tot het binnen- of buitenschilderwerk van een tussenwoning. Hieronder een korte samenvatting. Wij kunnen u eventueel ook helpen met het vinden van stukadoors of timmermannen aangezien wij vaak nauw samenwerken met een aantal bedrijven. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om te bellen.

Kwaliteit is een keuze!

Werkzaamheden:

  • Schilderen van deuren en kozijnen, wanden en plafonds zowel de binnen- als de buitenkant.
  • Coaten van vloeren
  • Het zetten van glas, hierbij kunt u denken aan geïsoleerd glas, veiligheidsglas of enkel glas en glas in lood.
  • Het repareren van houtrot door middel van plaatselijk repareren, deelvervanging en/of lamineren.
  • Alle soorten wandafwerking. Hierbij kunt u denken aan: vinyl / textielbehang, papierbehang, posterbehang, glasvliesbehang (geschikt voor slechte wanden door zijn scheur overbruggende karakter).
  • Gevelreiniging en renovatiewerkzaamheden

Kwaliteit is een keuze!

GRATIS ADVIES

Wij komen bij u langs voor gratis advies. Elke huis en bedrijf kent zijn eigen karakter zowel aan de binnenkant als aan de buitkant. Bij van Wanrooy Schilderwerken zien wij dit graag. En wij geven hierbij advies wat optimaal aansluit bij uw karakter. Dus aarzel niet om te bellen. Wij zullen altijd tijd voor u vrij maken.

Ook nog een aanvulling op ons aanbod is dat wij samenwerken met gerenommeerde interieurontwerpers om een voor u zo goed mogelijk beeld en resultaat te bieden.

Schade:

Verder is van Wanrooy schilderwerken bij verzekeraars en experts bekend als een specialist in het herstellen van schade. Of die nu is ontstaan na brand of door een lekkage. Uiteraard zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Kwaliteit:

Als u kiest om samen te werken met van Wanrooy schilderwerken krijgt u dus  professionals over de vloer. Zij zijn gekwalificeerd op een specifiek vakgebied. Onze professionals werken met de nieuwste onderhouds- en renovatiemethoden en materialen. Ze ontwikkelen zich continu door het volgen van trainingen en cursussen. Als Leerbedrijf steken we ook veel energie in het opleiden van nieuwe medewerkers.

Bij ons is afspraak een afspraak. Wij zijn pas klaar als de klant volledig tevreden is. We houden ons aan de planning en werken binnen het gestelde budget. Zo komt u achteraf niet voor eventuele verassingen te staan. We zullen alle werkzaamheden vastleggen in de offerte. Dus als u tevreden bent met het eindresultaat zullen wij de deur achter ons dicht trekken. En het project met een lach afronden.

Certificering:

Certificering.  We zijn gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitszorgsystemen ISO 9001:2015 en Arbo veiligheidssysteem VCA en we zijn een erkend leerbedrijf. Met interne en externe audits wordt getoetst of de kwaliteit van bedrijfsprocessen op peil blijft

 

SCHADE

Schade:

Verder is van Wanrooy schilderwerken bij verzekeraars en experts bekend als een specialist in het herstellen van schade. Of die nu is ontstaan na brand of door een lekkage. Uiteraard zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.