OVER ONS

Bij van Wanrooy schilderwerken bent u op het juiste adres

GESCHIEDENIS

OVER ONS

Van de Wouw schilderwerken officieel opgericht op 13 juni 1936 is het officiële moederbedrijf van van Wanrooy schilderwerken. Dit bedrijf was namelijk in handen van de familie van de Wouw. Deze hebben op 1 januari 1994 het stokje overgedragen aan de huidige eigenaar: Toine van Wanrooy, van van Wanrooy schilderwerken. Deze huidige eigenaar heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd aan de schilderschool in Boxtel. Hierbij is hij afgestudeerd en heeft hij de titel Meesterschilder behaald. Maar hij heeft ook op vroege leeftijd veel ervaring opgedaan als schilder. Dit omdat zijn eigen vader ook een schilder en bedrijfsleider bij een groot schildersbedrijf was. Omdat Toine ook zelf schildert weet hij dus wat kwaliteit en vakmanschap betekenen voor zowel het bedrijf als voor de klant.

Het bedrijf bestaat momenteel uit 3 personen in vaste dienst. Hiervan is eigenaar Toine er een. Het andere lid van deze schilders familie van van Wanrooy schilderwerken  is Kees. Deze man is al 26 jaar in dienst bij van Wanrooy schilderwerken. En een zeer ervaren schilder. Hij is tijdens de overname blijven werken bij het bedrijf en doet dit anno 2020 dus nog steeds. Het andere lid van de schilders familie is letterlijk familie namelijk zijn  eigen zoon Pietje. Die sinds zijn tienerjaren al meehielp in het bedrijf. En na lang twijfelen heeft besloten ambitie te hebben om het bedrijf over te nemen.

ERVARING

Als wij met een opdrachtgever samenwerken leveren wij altijd kwaliteit. Dit omdat we graag een langdurige relatie opbouwen met onze klanten. We denken dan ook permanent mee aan de beste opties voor uw bedrijf of organisatie.

Vaste klanten welke schilderwerk door Van Wanrooy schilderwerken laten uitvoeren zijn:

Vastgoedbeleggers

Gemeentelijke instellingen

Horecainstellingen

Onderwijsinstellingen

Particulieren

Verenigingen van eigenaren